3 beste e-commerceaandelen om te kopen in 2021

Deze online retailleiders kunnen uw portefeuille de komende decennia van stroom voorzien.

 

Met hoe invloedrijk de e-commerce-revolutie al is geweest, kunnen beleggers de indruk krijgen dat de dagen van online retail als een hete groei-industrie voorbij zijn. Maar de wereldwijde online detailhandel is nog maar net begonnen en biedt investeerders een aantrekkelijke groeiachtergrond.

 

Amazon

In de VS staat Amazon (NASDAQ: AMZN) synoniem voor e-commerce. Het bedrijf heeft ongeveer de helft van de business-to-consumer online retailmarkt in handen en biedt een onverslaanbare selectie van producten, prijsvariaties en premium lidmaatschapsservices. Onder leiding van CEO Jeff Bezos heeft het bedrijf de vooruitgang van de e-commerce-industrie gevormd, en het zal waarschijnlijk de groei blijven beïnvloeden en ervan profiteren.

 

Een rol met biljetten van honderd dollar in een winkelwagentje. Naast de enorme en snelgroeiende online detailhandel heeft Amazon nog andere groeimotoren. De online hosting- en infrastructuurdienst Amazon Web Services leidt de categorie cloud computing. Samen met e-commerce geeft de vooraanstaande positie van het bedrijf op het gebied van cloud computing het leiderschap in twee bedrijfstakken die de manier waarop de wereld zaken doet veranderen. hoe koop ik aandelen?

 

Amazon heeft een opmerkelijk vermogen getoond om op zichzelf staande diensten en producten te leveren en tegelijkertijd synergetische voordelen te creëren voor zijn andere initiatieven. Bedenk hoe Amazon’s Alexa-software en Echo-hardware het bedrijf posities hebben gegeven in op spraak gebaseerde besturingssystemen en kunstmatige intelligentie (AI) die ook verbinding maken met het online retailplatform van het bedrijf.

 

 

Investeringen in digitale advertenties, AI en zelfrijdende voertuigen zullen de volgende groeifasen van het bedrijf ondersteunen en tegelijkertijd de aanhoudende groei van e-commerce-activiteiten ondersteunen. De technologiegigant heeft een schat aan sterke punten die op zichzelf staande voordelen bieden en andere sterke punten versterken, en Amazons staat van dienst op het gebied van intelligent nemen en uitvoeren van risico’s maakt het een topaandeel voor groei-investeerders die op zoek zijn naar betrouwbare categorieleiders. aandeel nio kopen kan online.

 

Baozun

Baozun (NASDAQ: BZUN) is een in Shanghai gevestigd bedrijf dat e-commercediensten levert aan bedrijven die hun aanwezigheid in China willen vergroten. Software voor het maken en aanpassen van online winkels vormt de kern van het bedrijf, maar Baozun biedt ook diensten op het gebied van marketing, klantenbeheer, opslag en orderverwerking.

 

Het bedrijf is doorgegaan met het toevoegen van nieuwe klanten aan zijn platform en het aantal merkpartners van 260 eind september was gestegen ten opzichte van 223 aan het einde van dezelfde periode vorig jaar.

 

Maar het is eerlijk om te zeggen dat Baozun op sommige fronten ondermaats presteert. De aandelen zijn het afgelopen jaar met ongeveer 2,5% gedaald en zijn met 46% gedaald ten opzichte van het hoogtepunt dat ze in de zomer van 2018 bereikten.

 

De groei van het bedrijf was weliswaar onder de indruk van investeerders in 2020, een jaar waarin sommige e-commercebedrijven een ongelooflijk momentum kenden. Bezorgdheid over de regelgevingsdruk in China en een mogelijk hardhandig optreden van de overheid tegen grote technologiebedrijven, waaronder Baozun’s retailpartner en belanghebbende Alibaba, hebben de druk op de aandelen vergroot.

 

Maar Baozun heeft een aanzienlijk en nog steeds groeiend klantenbestand en een sterke positie in zijn hoek van de e-commercemarkt. Het bedrijf heeft mogelijkheden om aan de verwachtingen te voldoen en duwt zijn voorraad ruim boven het huidige niveau. Het heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $ 2,7 miljard en ziet eruit als goedkoop gewaardeerd tegen ongeveer 20 keer de verwachte winst van dit jaar en 1,5 keer de verwachte omzet.

 

ContextLogic

ContextLogic (NASDAQ: WISH) is het moederbedrijf van de Wish, een op koopjes gericht e-commerceplatform met het potentieel voor enorme groei. Hoewel online detailhandel al erg populair is in de VS, China en andere landen, neemt het nog steeds een vlucht in veel opkomende markten over de hele wereld.

 

Betaalbaarheid gaat een grote rol spelen bij het stimuleren van de algehele wereldwijde groei van e-commerce, en Wish’s focus op het bieden van merkloze alternatieven voor populaire consumenten- en technologieproducten zou een zeer lonende niche kunnen zijn. Het mobielgerichte winkelplatform van het bedrijf biedt een op ontdekking gerichte winkelervaring die betrokkenheid aanmoedigt, en het kan hiervan profiteren naarmate er meer wordt uitgegeven via smartphones en tablets.

 

ContextLogic’s IPO-prospectus merkt op dat wereldwijde e-commerce op mobiele platforms alleen al $ 2,1 biljoen aan omzet genereerde in 2019, en het verwacht dat de marktomvang zal toenemen tot $ 4,5 biljoen in 2024. Wish is beschikbaar in meer dan 100 landen en telt ongeveer 100 miljoen actieve maandelijks gebruikers. Volgens gegevens van Sensor Tower is het een van de meest gedownloade mobiele e-commerce-apps van de afgelopen vier jaar.

 

Dit sterke groeitraject voor mobiele e-commerce en een nichefocus die een natuurlijke aantrekkingskracht heeft, kunnen ContextLogic helpen om een ​​groeiende ruimte in alleenine detailhandel. Het bedrijf heeft een sterke balans die kan worden ingezet voor acquisities en andere groei-initiatieven, met ongeveer $ 1,1 miljard aan contanten en nul schulden in de boeken op 30 september. En de prijs ziet er nog steeds niet onbetaalbaar uit, met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 15,5 miljard.

 

Er is net iets groots gebeurd

 

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik let altijd op wanneer een van de beste groei-investeerders ter wereld mij een aandelentip geeft. Motley Fool mede-oprichter David Gardner en zijn broer, Motley Fool CEO Tom Gardner, hebben zojuist twee gloednieuwe aandelenaanbevelingen onthuld. Samen hebben ze het rendement van de aandelenmarkt de afgelopen 17 jaar verviervoudigd. * En hoewel timing niet alles is, laat de geschiedenis van de aandelenselectie van Tom en David zien dat het loont om vroeg op hun ideeën te komen.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.